PRoject

In Amsterdam Zuid staat dit prachtige huis, bijzonder natuurlijk door de mooie omgeving waarin hij staat maar ook om het karakter van oude bewaarde elementen. De hoge plafonds, de prachtige schouw volledig in ere hersteld. Het gebruik van meubels in natuurlijke kleuren in combinatie met de kunst en antiek maken het geheel persoonlijk en warm.

PRoject

Dit mooie jaren dertig huis staat in Leiden, de eigenaren hebben het prachtig verbouwd. De basis was al aanwezig, zij hebben mijn hulp ingeschakeld om het wat meer warmte en persoonlijkheid te geven. Die heb ik aangebracht met een mooie kalkverf en groen in huis. En om persoonlijke elementen toe te voegen zodat het echt hun huis is geworden!

PRoject

Deze familie heeft mij gevraagd om hun Living in te richten, zij hebben een prachtig huis met authentieke details. Omdat de marmeren schouw, de hoge ramen en de ornamenten al heel veel sfeer geven, heb ik geprobeerd om het interieur rustig te houden.

Hierbij heb ik gekozen voor natuurlijke materialen, grijstinten, grofgebreide kussens en linnen gordijnen. Een ruime loungebank die doorloopt voorbij de kamerdeur en het oude stoeltje is opnieuw opgeknapt met een prachtige linnen stof. Op de muren een prachtige krijtverf van Painting the Past.

PRoject

Voor een internationaal gezin mocht ik de living inrichten. Hierbij heb ik gekozen voor rustige tinten.

Een blauw grijze kleur op de muur van Farrow and ball in combinatie met een white wash vloer.

Het is natuurlijk heel mooi om de kleuren door te voeren in het hele huis.

Fijne materialen op het bed en natuurlijke kleuren geeft rust en precies de warmte die het verdiend.

PRoject

Het uitgangspunt van dit project was chic, sober en stoer passend bij dit gezin met 3 opgroeiende kinderen. De achterkamer wordt gescheiden door een stalen deur, ze zijn robuust en stoer en geven een mooie industriele sfeer. De harbour chairs passen hier perfect bij. Bij het zitgedeelte komt er een stoere denim down to earth kleur op de muur. Het tv meubel is op maat gemaakt en wordt doorgetrokken in de schouw. In dezelfde stijl een kast van zwart eiken om de eenheid te bewaren. Zo wordt het een mooi geheel wat rust en eenheid uitstraalt.

  • LinkedIn Social Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 made by Esther Bosch fotografie & Interiieur